Зеленський прибув з візитом до Албанії

Зеленський прибув з візитом до Албанії
Міністр закордонних справ Албанії Іґлі Хасані заявив, що вітати президента Володимира Зеленського у Тирані – велика честь
фото: соцмережа Х/Іґлі Хасані

Офіс президента раніше не інформував про те, що Зеленський планує відвідати Албанію

Президент України Володимир Зеленський з неоголошеним візитом прибув до столиці Албанії Тирани. Про це повідомляє міністр закордонних справ Албанії Іґлі Хасані.

«Велика честь вітати президента Володимира Зеленського у Тирані. Ключовий момент для зміцнення двосторонніх зв’язків і солідарності з Україною в її героїчній боротьбі з агресією Росії» – написав албанський міністр в соцмережі Х.

Зауважимо, що в Офісі президент України раніше не інформували про візит глави держави до Албанії.

Як повідомлялося, під час робочого візиту до Королівства Саудівська Аравія президент України Володимир Зеленський провів зустріч зі спадкоємним принцом, прем’єр-міністром Саудівської Аравії Мухаммадом бін Салманом аль Саудом.

Президент та прем’єр Саудівської Аравії обмінялися думками щодо поточної ситуації у світі та можливих шляхів завершення війни в нашій країні.

Раніше повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський найближчим часом може відвідати Азербайджан. Візит Зеленського до Вірменії, найімовірніше, відбудеться 4 березня. Після цього Зеленський також поїде до Азербайджану.

Водночас в МЗС Вірменії не підтвердили і не спростували цю інформацію, зазначивши лише, що інформують громадськість про візити іноземних лідерів «вчасно». У свою чергу тимчасовий повірений у справах України в Єревані Валерій Лобач також стримано відгукнувся про можливість такої поїздки. зазначивши, що «весна принесе позитивні події у Вірменію».

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський 16 лютого, увечері прилетів до Франції з візитом. У Франції в Єлисейському палаці президент Франції Еммануель Макрон і президент України Володимир Зеленський підписали угоду про безпеку між двома країнами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: