Вілла та люксові авто. Журналісти показали життя Бубки у Франції (фото)

Вілла та люксові авто. Журналісти показали життя Бубки у Франції (фото)
Фото: скріншот відео Українська правда

Протягом останніх 15 місяців Бубка жодного разу не приїздив до України

У французькому місті Ес розташований маєток багаторазового олімпійського чемпіона Сергія Бубки, який є фігурантом кримінальної справи щодо можливої допомоги РФ з метою зашкодити Україні. Поруч з маєтком припаркований Porsche без номерних знаків, а відповідні кадри можна побачити у YouTube-відео «Української правди».

Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження стосовно компанії, яка належить Сергію Бубці та його брату, і яка займається торгівлею пальним на окупованих територіях України та в Росії.

Бубка залишив Україну 1 березня 2022 року за спеціальним листом-дозволом, після чого ще двічі виїжджав за кордон, востаннє – 4 липня минулого року. Протягом наступних 15 місяців до країни він так і не повернувся.

На Лазуровому узбережжі проживає і родина Бубки – його молодший син Сергій регулярно виїжджає з маєтку, при цьому Україну він залишив за два тижні до повномасштабного вторгнення.

Журналісти зазначають: за словами людей з оточення Бубки, він дуже не хотів стати фігурантом журналістського розслідування. Можливо, саме з цієї причини Porsche стоїть біля його маєтку без номерів, а родина колишнього спортсмена використовує виключно автівки з реєстрацією Монако.

Раніше розслідувачі Bihus.Info повідомили, що російська фірма «Монблан», яка належить братам Сергію та Василю Бубкам, працює на тимчасово окупованих територіях та співпрацює з терористами. У травні 2023-го року компанія уклала офіційні контракти з окупантами на постачання пального на понад 800 тисяч рублів.

Також «Главком» писав, що скелетоніст Владислав Гераскевич після публікації скандальних матеріалів ініціював засідання комісії атлетів НОК, де вимагав розглянути питання про позбавлення Бубки членства в НОК. Однак за тимчасове відсторонення Бубки з усіх членів комісії атлетів НОК проголосував лише один її представник – сам Гераскевич.

Інші члени комісії заявили, що розслідування Bihus.Info є «заказною штукою, за яку заплачені гроші», що «люди, які це готували, вони роблять спеціально з Росією це все», і взагалі – розглядати питання щодо Бубки «некоректно і негарно».

Нагадаємо, колишній очільник Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка заявив, що «не має стосунку до жодного бізнесу на окупованій території» і що проти нього «почалась кампанія зі знищення репутації». Він стверджує, що з 2014 року жодного разу не був на окупованих територіях і не зміг побувати навіть на похороні матері.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: