Стало відомо, коли відбудеться наступний «Рамштайн»

Стало відомо, коли відбудеться наступний «Рамштайн»
Попереднє засідання у штаб-квартирі НАТО у Брюсселі відбулося 11 жовтня
фото з відкритих джерел

Нова зустріч контактної групи має відбутися 22 листопада

Нова зустріч Контактної групи з питань оборони України («Рамштайн») відбудеться вже наступного тижня. Її заплановано на 22 листопада. Про це повідомляє пресслужба Міноборони Норвегії.

Як вказано на сайті відомства, міністр оборони Норвегії Бйорн Арільд Грам візьме участь у новій зустрічі контактної групи, яка має відбутися 22 листопада.

«Американський міністр оборони (Ллойд Остін – «Главком») запросив на зустріч міністрів оборони та начальників оборонних відомств із близько 50 країн, щоб обговорити подальшу військову підтримку України в короткостроковій та довгостроковій перспективі», – йдеться в повідомленні.

У представництві глави Міноборони Норвегії зазначили, що він візьме участь у «Рамштайні» в онлайн-форматі зі Стокгольма, де він перебуває на зустрічі у форматі країн так званої Північної групи.

Нагадаємо, у міністерстві оборони США заявили, що провести 17-ту зустріч Контактної групи з питань оборони України (формат «Рамштайн») планують у середині листопада.

Попереднє засідання у штаб-квартирі НАТО у Брюсселі відбулося 11 жовтня.

До слова, триває 631-ша доба повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби відбулося 65 бойових зіткнень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: