Путін назвав кількість військ, які воюють в Україні

Путін назвав кількість військ, які воюють в Україні
Диктатор назвав точну кількість окупантів, які перебувають у зоні бойових дій
фото з відкритих джерел

Президент країни-агресорки заявив, що лінія зіткнення в Україні складає 2 тис. км

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що на фронті перебуває 244 тис. мобілізованих, а також 486. тис осіб, які підписали контракт. На момент вторгнення в Україну чисельність російського війська нібито складала 250 тис. осіб. 

«Потік охочих захищати Батьківщину зі зброєю в руках», переконує Путін, «не припиняється». Щодня буцімто до служби стають 1,5 тис. осіб.

«До кінця поточного року буде пів мільйона осіб. Ну, навіщо нам мобілізація?», – сказав російський диктатор. 

Варто додати, що за даними Генштабу ЗСУ, станом на ранок 14 грудня 2023 року загальні бойові втрати Росії від початку повномасштабного вторгнення в Україну становлять близько 342 800 солдатів.

Нагадаємо, Росія втратила приголомшливі 87% від загальної кількості сухопутних військ, які вона мала до початку вторгнення в Україну, і дві третини своїх танків, повідомило джерело, знайоме з розсекреченою оцінкою розвідки США, наданою Конгресу. 

Триває 659-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби відбулося 120 бойових зіткнень. Авіація сил оборони завдала ударів по п’ятьох районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Підрозділи ракетних військ уразили пункт управління, п’ять районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також склад боєприпасів противника.

Читайте також: Цілі війни, мобілізація, переговори. Головне з пресконференції Путіна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: