Німецький концерн Rheinmetall передасть Україні нову безпілотну систему

Німецький концерн Rheinmetall передасть Україні нову безпілотну систему
Luna NG
фото:

Розвідувальний БпЛА може нести до восьми мультикоптерів з озброєнням

Німецький збройовий концерк Rheinmetall до кінця року відправить в Україну безпілотну систему Luna New Generation. Про це повідомляє Reuters.

За інформацією джерел у німецькій компанії, «пакет безпілотників» складається з наземної станції управління з декількома дронами, стартовою катапультою та військовими вантажівками.

Як зазначається, систему безпілотників можна використовувати в розвідувальних цілях, забезпечувати мережу LTE та перехоплювати або глушити комунікації.

Luna NG – перший ударний безпілотник німецького виробництва. Розвідувальний БпЛА може нести до восьми мультикоптерів з озброєнням. У польоті дрон вирізняється низькими акустичними, тепловими та радіолокаційними сигнатурами.

Нагадаємо, що німецька компанія Rheinmetall планує створити в Україні ремонтний центр для танків Leopard та іншої військової техніки, яка постачається Берліном, вже наприкінці літа. 

Крім того, у найближчі місяці Україна отримає від Rheinmetall одразу два зенітні ракетні комплекси Skynex з гарматами калібром 35-мм.

До слова, протягом наступних 12 тижнів Rheinmetall відкриє в Україні завод бронетехніки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: