«НАТО де-факто влізло в український конфлікт»: речник Путіна відзначився гучною заявою (відео)

«НАТО де-факто влізло в український конфлікт»: речник Путіна відзначився гучною заявою (відео)
Потенціал РФ дозволяє продовжувати спецоперацію і за цих умов
фото: AP Images

Російська сторона переконує, що НАТО нібито де-факто «влізло в український конфлікт»

Офіційний представник Кремля Дмитро Пєсков заявив, що НАТО «де-факто влізло в український конфлікт» і «істотно ускладнює ситуацію», але це жодним чином не впливає на мету РФ. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зокрема, за його словами, підтримка України з боку Альянсу вимагає від Росії «внутрішньої економічної та іншої мобілізації". Він також повідомив, що так звана «спеціальна військова операція» продовжується і буде доведена до кінця.

Також Пєсков додав, що допомога НАТО Україні суттєво ускладнює ситуацію, але потенціал РФ дозволяє продовжувати спецоперацію і за цих умов.

Нагадаємо, рашистська влада визнала смерть мобілізованих на війні в Україні.

Також із початку «могилізації» в Росії різко посилився дефіцит педагогів – вчителі або йдуть на фронт, або емігрують, або ховаються.

Тим часом у Москві поліція проводить облави на безпритульних. Їм виписують повістки та відвозять до військкоматів, а потім відправляють на війну. 

Також у російській столиці Москві чоловіків призовного віку, які підпадають під оголошену 21 вересня кремлівським диктатором Володимиром Путіним мобілізацію, почали вичисляти за допомогою системи розпізнавання облич.

Росією прокотилася хвиля протестів, підпалів військкоматів

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: