«Крим – наступний». Росіяни шоковані здачою Зміїного

«Крим – наступний». Росіяни шоковані здачою Зміїного
Українська армія повернула контроль над островом Зміїний
фото з відкритих джерел

Користувачі соцмереж активно обговорюють новину про здачу острова

Громадяни Російської Федерації не задоволені «актом доброї волі» своєї армії, яка вивела війська з українського острова Зміїний.

«Тим самим світовій спільноті продемонстровано, що Російська Федерація не перешкоджає зусиллям ООН для організації гуманітарного коридору з вивезення сільськогосподарської продукції з території України», – заявили в Міноборони РФ.

Однак, користувачі соцмереж вважають, що така тактика армії РФ не приведе до перемоги Росії у війні. Росіяни жаліються, що «наступним до здачі готується Крим та «Л/ДНР». Крім того, у коментарях можна побачити слова критики в бік Путіна та Шойгу. Росіяни вважають, що їх влада програє Україні.

Про те, що російські загарбники, ймовірно, відійшли з окупованого в Чорному морі острова Зміїний, раніше повідомляло Оперативне командування «Південь».

Раніше начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що результати контрнаступу українських сил на Херсонщині можна очікувати з серпня.

Починаючи з серпня відбудуться певні події, які продемонструють переломний момент у війні проти Росії. При цьому до кінця року активні бойові дії знизяться практично до нуля.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: