Галкін у жовто-блакитному костюмі висміяв Путіна (відео)

Галкін у жовто-блакитному костюмі висміяв Путіна (відео)
Галкін без жалю висміяв Скабєєву та Соловйова
фото: скріншот з відео

Галкін: «Нравится, не нравится – НАТО расширяется»

Гуморист Максим Галкін висміяв головних путінських пропагандистів Ольгу Скабєєву та Володимира Соловйова під час концерту в Ізраїлі. Також дісталося Володимиру Путіну.

Шоумен, який залишив країну після початку нападу Росії на Україну, висміяв скасування шведського столу та Карлсона після «розширення НАТО». Галкін нагадав, що «ще Швеція збирається до альянсу». «Я вже передбачаю ці скандинавські настрої. Я вже бачу, як Скабєєва спалює альбом АВВА. Шведську стіну перейменують на «лазалку». Сауну – в «сухопарку», шведський стіл – в «обжиралівку». І, звісно, заборонять казки Астрід Ліндгрен. Я вже бачу Соловйова, і він репетує: «Карлсон!» – заявив Максим Галкін.

«Мені казали: я – зрадник. Вони говорили, що ми робимо це, щоб відсунути НАТО від кордонів Росії. Ну це нормально. Подобається, що не подобається – НАТО розширюється», – додав артист. Міркування Галкіна викликали гучний сміх у публіки.

Нагадаємо, 7 лютого Володимир Путін відреагував на слова Володимира Зеленського про те, що українському президенту не подобається жоден пункт Мінських угод. «Подобається, не подобається – терпи, моя красуне (російською: «нравится, не нравится – терпи, моя красавица» – ред.)». Слова російського диктатора спричинили міжнародний скандал.

Раніше Єфросиніна розповіла, що втратив Галкін через підтримку України.

Галкін ще у перший день нападу Росії на Україну засудив бойові дії. Він повідомив, що перебуває на зв'язку з рідними та друзями з України. Раніше комік розповів історію дівчинки з Маріуполя, яка наступила на розтяжку рашистів.

Також Галкін різко відреагував на передвеликодній рашистський обстріл Одеси, внаслідок якого загинула мама із тримісячною дитиною.

Максим Галкін разом із сім’єю після початку російсько-української війни виїхав до Ізраїлю. Коли сім’ю Галкіна-Пугачової почали критикувати за такий крок, за них вступився інший відомий російський митець, музикант Андрій Макаревич.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: