Бєлгородська область стала зоною проведення так званої «СВО»

Бєлгородська область стала зоною проведення так званої «СВО»
Пєсков повідомив Путіну, що «ведеться робота»
Фото з відкритих джерел

За словами Пєскова, міноборони, ФСБ і прикордонна служба доповіли Путіну про спробу прориву у Бєлгородську область диверсантів

За даними російських ЗМІ, перебої з мобільним зв'язком та інтернетом спостерігаються у «районі проведення спеціальної операції у Бєлгородській області». Про це виданню повідомили у понеділок очевидці.

«Зараз практично повністю відсутні мобільний зв'язок і мобільний інтернет у тих районах, де проводиться спеціальна операція», – сказав співрозмовник агентства.

Бєлгородська область стала зоною проведення так званої «СВО» фото 1

Раніше губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков заявляв, що «українська диверсійно-розвідувальна група зайшла на територію Гайворонського округу регіону».

За словами Пєскова, міноборони, ФСБ і прикордонна служба доповіли Путіну про спробу прориву в Бєлгородську область диверсантів.

Нагадаємо, що легіон «Свобода Росії» та «Російський добровольчий корпус» проводять операцію на території Бєлгородської області для створення «смуги безпеки». Він заявив про «звільнення» села у Бєлгородській області. Також жителі Бєлгорода просять владу роздати їм зброю.

Читайте також: Соцмережі відреагували мемами на події у Бєлгородській області

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: