Жахлива аварія автобуса у Туреччині: є загиблі та поранені (відео)

Жахлива аварія автобуса у Туреччині: є загиблі та поранені (відео)
Дев'ятеро людей загинули в аварії з пасажирським автобусом у Туреччині
фото: DHA

Цієї ночі на трасі неподалік турецького міста Мерсін відбулась жахлива ДТП

Пасажирський автобус перекинувся на південному сході Туреччини, повідомляє телеканал TRT Haber. Автобус прямував з Анталії до Мерсін, і з невідомої причини зіткнувся з бар'єрами на виїзді з тунелів.

Міжміський пасажирський автобус перекинувся на виїзді з району Айдинджик на шосе D-400 Мерсін-Анталія. В результаті ДТП автобуса загинуло дев'ятеро людей, 30 постраждали. Інформації про постраждалих у ДТП громадян України немає.

За фактом події розпочато розслідування. Після повідомлення про ДТП бригади екстреної медичної допомоги, поліції,  представники Турецької агенції з ліквідації наслідків стихійних лих та назвичайних ситуацій (AFAD) і пожежні бригади були направлені до регіону. Постраждалих було доставлено до лікарень у Айдинджику, Анамурі та Сіліфке машинами швидкої допомоги. Через аварію на місці також працювали бригади пожежників.

До слова, внаслідок масштабного ДТП в Туреччині постраждали українці. У турецькій провінції Сакарія внаслідок ДТП постраждали дві українки, загрози їхньому життю немає. 

Читайте також: Масштабна ДТП у Туреччині: десяток загиблих, майже 60 поранених (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: