Вибух у Сергієвому Посаді. Російська влада досі приховує кількість жертв

Вибух у Сергієвому Посаді. Російська влада досі приховує кількість жертв
На Загорському оптико-механічному заводі в місті Сергієв Посад Московської області, де 9 серпня стався вибух, знайдено 48 фрагментів тіл
фото з відкритих джерел

Родичі зниклих вимагають пояснень. Офіційні дані про жертви і інформація телеграм-каналів суттєво відрізняються

Голова Сергієво-Посадського міського округу Дмитро Акулов під час наради з силовими структурами та родичами зниклих безвісти людей повідомив, що пошукові роботи на місці вибуху в Сергієвому Посаді завершено. 8 людей продовжують вважати безвісти зниклими. Про це пишуть російські ЗМІ. 

Акулов дав доручення силовому блоку надати інформацію щодо впізнання, а також закріпити за кожною сім’єю заступника глави адміністрації та розподілити кураторів, які допомагатимуть родичам зниклих. Фахівці проведуть ДНК-експертизу останків, виявлених на місці вибуху.

Згідно з офіційними даними, загиблою внаслідок вибуху на оптико-механічному заводі вважається одна жінка. Раніше російський Telegram-канал Baza стверджував, що на місці вибуху знайшли 48 фрагментів людських тіл.

Нагадаємо, що 9 серпня в місті Сергієв Посад, що під Москвою, пролунав потужний вибух. 

Увага! Відео містить ненормативну лексику!

Як повідомлялося, інцидент трапився на оптико-механічному заводі. Голова Сергієво-Посадського міського округу поінформував, що через вибух постраждали 60 осіб, восьмеро вважаються зниклими безвісти, щонайменше одна людина загинула.

Читайте також: На заводі в Підмосков’ї, де пролунав вибух, розроблявся новітній бомбардувальник РФ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: