В уряді Індонезії захотіли заборонити в'їзд на Балі бідним туристам

В уряді Індонезії захотіли заборонити в'їзд на Балі бідним туристам
Бідним туристам захотіли заборонити в'їзд на Балі
Фото з відкритих джерел

Офіційні особи острову заявили, що вони будуть прагнути обмежити кількість гостей, які можуть відвідати Бал

В уряді Індонезії захотіли обмежити відвідування острова Балі для бідних туристів. Про це пише The Bali Sun з посиланням на заяву одного з місцевих чиновників.

За даними видання, після відкриття країни для міжнародного туризму влада планує заборонити в'їзд на курорт мандрівникам з обмеженим бюджетом.

Міністр-координатор з морських справ та інвестицій Лухут Бінсар Панджайтан заявив, що таке рішення прийнято у зв'язку з наміром розвивати на Балі «якісний» туризм.

Він додав, що в якості профілактики поширення коронавірусної інфекції острів відкриється тільки для громадян тих держав, епідеміологічна ситуація в яких вважається безпечною.

Раніше в серпні влада Балі відклала відкриття країни для міжнародного туризму через збільшення випадків зараження коронавірусом. Індонезія вже кілька разів переносила терміни через регулярне зростання захворюваності Covid-19. Спочатку курорти повинні були почати прийом мандрівників в кінці 2020 року, потім – в липні 2021-го, а пізніше термін був зміщений на серпень.

Наразі невідомо, як влада буде визначати «заможний тип» туристів.

Мандрівники зазвичай потрапляють в категорію «бюджетних мандрівників», і Балі вже багато років є магнітом для туристів з обмеженими фінансовими можливостями.

Пишна тропічна природа, спокусливі пляжі і акцент на оздоровчих заходах роблять Балі гідним списком бажань, навіть якщо ви не можете заплатити за один з багатьох елітних курортів острова.

Розташування Балі в Південно-Східній Азії також дозволяє відносно легко дістатися до острова, що є ще однією причиною, по якій туристи стікаються на острів.

До слова, на тлі зростання захворюваності на Covid-19 в Україні Латвія змінила правила в'їзду для українців, додавши її до переліку країн, що несуть серйозний ризик для здоров’я населення.

Нагадаємо, раніше влада Євросоюзу виключила шість країн зі списку тих держав, невакциновані жителі яких можуть подорожувати по території об'єднання без додаткових обмежень.

До слова, оприлюднено рейтинг Covid-вакцин для подорожей.

Як відомо, наразі для українців відкриті 35 країн Європи: МЗС назвав умови в'їзду.

У МЗС підкреслили, що правила в'їзду в ту чи іншу країну постійно змінюються. При цьому деталі в'їзду в кожну окрему країну можуть відрізнятися.

Нагадаємо, Італія дозволила в’їзд вакцинованим українцям без карантину за певних умов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: