У Польщі затвердили щеплення третьою дозою Covid-вакцини

У Польщі затвердили щеплення третьою дозою Covid-вакцини

Чергові дози зможуть прийняти особи віком понад 18 років, котрі дві дози вакцини прийняли не менше шести місяців тому

У Польщі затвердили вакцинацію третьою дозою вакцини від коронавірусу всіх охочих від 18 років. Щеплювати розпочнуть протягом кількох тижнів. Про це повідомив прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький.

Відповідне рішення прийняли після зустрічі членів уряду Польщі з представниками Медичної ради при Ради міністрів Польщі.

«Cпільно з главою МОЗ Адамом Недзельським ми вирішили, що щеплення (проти коронавірусу — ред.) можна буде розпочати упродовж кількох тижнів. Чергові дози зможуть прийняти особи віком понад 18 років, котрі дві дози вакцини прийняли не менше шести місяців тому», – повідомив Моравецький.

Він додав, що обговорювалась також необхідність прискорення процесу вакцинації у країні й обов’язково щеплення медичного персоналу.

В Україні вчора, 19 жовтня, виявили 18 912 нових випадків коронавірусного захворювання. Від ускладнень померли 495 людей.

Вчора стало відомо, що Україна – друга у Європі за смертністю від Covid-19. В Україні днем раніше було зафіксовано смертельний антирекорд: за добу від Covid-19 померли понад 500 людей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: