Трамп запевняє, що готовий до «різдвяних сюрпризів» від КНДР

Трамп запевняє, що готовий до «різдвяних сюрпризів» від КНДР
Президент США Дональд Трамп 

«Можливо, це буде приємний подарунок, можливо, як презент він надішле мені гарну вазу замість ракетного випробування», - заявив Трамп

Президент США Дональд Трамп заявив, що Штати «ефективно владнають» справу з будь-яким «різдвяним сюрпризом» від лідера КНДР Кім Чен Ина.

Про це він заявив у вівторок під час перебування у Флориді, повідомляє The Hill.

«Ми дізнаємося, що це за сюрприз, і владнаємо все дуже успішно», - зауважив президент, додавши, що спочатку треба побачити, що станеться.

На запитання журналістів про те, як реагуватимуть США, якщо Пхеньян поновить пуски ракет, Трамп зазначив:

«Подивимось, що станеться. Можливо, це буде приємний подарунок, можливо, як презент він надішле мені гарну вазу замість ракетного випробування».

Напередодні стало відомо, що Північна Корея збирається запровадити жорстку політику щодо США в якості «різдвяного подарунку» для Білого дому.

ЗМІ повідомили, що анонсована «жорстка політика» закріпить статус КНДР як держави з ядерною зброєю. Пхеньян також більше не буде домагатися скасування санкцій з метою економічного розвитку ні в короткостроковій, ні у довготерміновій перспективі, а замість цього посилить свою прихильність державній ідеології самозабезпечення.

Як відомо, у середині грудня Північна Корея заявила, що провела ще одне «дуже важливе» випробування на стартовому майданчику для запуску супутника Sohae, аби посилити свій ядерний потенціал.

Ракетні випробування оборонних технологій в Північній Кореї були спрямовані на стримування ядерних загроз з боку США.

Раніше в КНДР заявили, що провели ввечері 7 грудня успішні випробування на полігоні Сохе в районі Тончхан-ні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: