Секретна служба США допитувала репера Емінема через його пісні про Трампа

Секретна служба США допитувала репера Емінема через його пісні про Трампа

Правоохоронці вирішили, що текст пісні «загрожує» президентові США Дональду Трампу і його дочці

Секретна служба США у 2018 році допитувала репера Емінема у зв’язку з його композицію Framed, в якій згадувалися президент Дональд Трамп і його дочка Іванка. Про це повідомило видання BuzzFeed з посиланням на документи, отримані від спецслужби.

У оприлюднених документах йдеться про те, що співробітники Секретної служби, яка займається гарантуванням безпеки перших осіб держави, вирішили, що текст пісні «загрожує» президентові США Дональду Трампу і його дочці. Документи, як зазначає видання, пройшли цензуру.

Тим часом Емінем натякає на допит у Секретній службі в треку The Ringer з останнього альбому Kamikaze, який вийшов у серпні 2018 року. Саме після цього видання BuzzFeed вирішило звернутися в Секретну службу.

Емінем потрапив у поле зору Секретної служби після того, як у грудні 2017 року відомство отримало лист від співробітника видання TMZ. Той запитував, чи ведеться розслідування проти репера через його пісню Framed, в якій, на думку відправника, містяться «недоречні коментарі» про Дональда Трампа і погрози на адресу Іванки Трамп.

У пісні Емінем називає президента США Дональдом Даком, запитує, чому дочка президента перебуває в багажнику автомобіля, а потім згадує про «маленьку дурненьку білявку», яку «кинули в ставок».

Допит репера Секретною службою відбувся через місяць – у середині січня 2018 року. Крім композиції Framed, запитання у спецслужби викликала пісня Like Home і фристайл (імпровізація) з критикою Трампа, яку Емінем зачитав у 2017 році.

Секретна служба не стала розкривати зміст розмови. Відомство також вирішило не скеровувати справу в прокуратуру для подальшого розслідування.

Раніше повідомлялося, що Білий дім скасував підписку на газети, які критикують Трампа.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: