Росія готує відповідь на антиросійські санкції США

Росія готує відповідь на антиросійські санкції США

Росіяни планують відповісти Америці на нові санкції США проти Росії

У Держдуму Росії внесли законопроект про заходи у відповідь на американські санкції. Документ підготували спікер В'ячеслав Володін і лідери чотирьох парламентських фракцій - Єдиної Росії, КПРФ, ЛДПР і Справедливої Росії. Про це повідомляє видання «РИА Новости». 

«Під час неодноразових обговорень недружніх дій відносно Росії ми говорили про необхідність відповіді на хамську поведінку з боку США і створення перешкод для роботи російського бізнесу», - заявив голова нижньої палати парламенту.

За словами Володіна, проект закону обговорять на Раді Держдуми за участю представників всіх фракцій, розішлють в регіони, опрацюють з експертами та урядом. Після цього його розглянуть на найближчому засіданні Держдуми.

У прес-службі нижньої палати парламенту відзначили, що законопроект розроблений «як захід у відповідь на недружні і неконструктивні дії США, а також на введення антиросійських санкцій».

Раніше повідомлялося, що Рада національної безпеки та оборони наступного тижня розгляне введення санкцій, аналогічних санкціям США проти Росії. 

Як відомо, російські олігархи через санкції втратили вже близько $16 млрд.

Як повідомлялося, 6 квітня США ввели санкції проти 24 російських бізнесменів і иновників, включених у «Кремлівську доповідь». Серед інших туди увійшли глава Газпрому Олексій Міллер, міністр внутрішніх справ РФ Володимир Колокольцев, командувач Росгвардією Віктор Золотов, керівник Роскомнагляду Олександр Жаров, губернатор Тульської області Олексій Дюмін. Обмежувальні заходи накладені також на 14 російських компаній

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: