Російські добровольці розповіли, який сюрприз готують Путіну

Російські добровольці розповіли, який сюрприз готують Путіну
Російські добровольці намагаються змусити Росію перекидати війська на свою територію з найважчих напрямів
фото: РДК

«Метою наших рейдів, як тоді, так і зараз, лишається відкриття другого фронту»

Бійці Російського добровольчого корпусу (РДК) з позивними «Лакі», «Могила» та «Кардинал» пояснили, для чого здійснюють рейди на Білгородщину та анонсували «сюрприз» для країни-агресорки. Про це йдеться у відео на YouTube-каналі «Український Свідок».

Боєць РДК із позивним «Кардинал», розповів, що він готує особовий склад та керує безпілотниками. Військовий із позивним «Могила» зазначив, що вони вирішили повторити рейд у березні, але зробити його більш потужним.

«Але цього разу ми діяли масштабніше, атакували з кількох боків, використовуючи власну бронетехніку та більшу кількість штурмовиків. Метою наших рейдів, як тоді, так і зараз, лишається відкриття другого фронту: щоб Путін почав перекидати війська з тих напрямків, де нам важко», – зазначив боєць РДК.

«Могила» повідомив, що зараз за Бєлгородом стоїть 30 одиниць важкої техніки та близько 4 тис. військових російської армії. За його словами РФ перекинула ці сили з Луганщини. Добровольці додали, що російські військові били по ним КАБами та артилерією, не дивлячись на те, що вони знищують свої ж населені пункти.

Також бійці Російського добровольчого корпусу дали обіцянку – за словами «Могили», на країну-агресорку чекає «сюрприз». «Ми накопичимо сили та влаштуємо їм таке, що Путін буде вимушений відкривати другий фронт: у Калінінграді, в Курській області, у Придністров’ї», – повідомили вони.

Як відомо, 12 березня «Російський добровольчий корпус», легіон «Свобода Росії» та Сибірський батальйон зайшли до Курської та Білгородської областей у межах спільної операції. 

Нагадаємо, легіон «Свобода Росії» стверджує, що під час обмеженої військової операції в Курській і Білгородській областях захопив у полон 27 російських солдатів і завдав великих втрат російським військам, включаючи 613 вбитих, 829 поранених і знищення військової техніки.

До слова, очільник української розвідки Кирило Буданов дав оцінку діям добровольців легіону «Свобода Росії», РДК та «Сибірського батальйону», які зайшли до Росії для боротьби із путінським режимом.

Читайте також: Прорив кордону біля Білгорода: Розвідка повідомила, звідки у добровольців зброя

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: