Президент США Джо Байден вилаявся на журналіста під час пресконференції (відео)

Президент США Джо Байден вилаявся на журналіста під час пресконференції (відео)
Байден вибачився перед журналістом
фото: foxnews.com

Байден думав, що мікрофон вимкнено, тож прокоментував питання

Президент США Джо Байден обізвав журналіста Fox News «тупим сучим сином» після запитання про інфляцію, а потім зателефонував йому, аби вибачитися. Відповідне відео оприлюднив телеканал.

Журналіст Пітер Дусі запитав Байдена, чи дасть він відповідь на запитання про інфляцію, а президент США відповів і, думаючи, що мікрофон вимкнено, додав свою характеристику для автора питання: «Ні. Це великий плюс. Який тупий сучиий син».

Як пише Fox News, Дусі розповів, що вже за годину Байден зателефонував йому зі словами «нічого особистого, друже». За словами журналіста, вони з президентом добре поговорили та вирішили рухатися далі: Байден заявив, що це обов'язок журналіста – ставити гострі питання.

Раніше президент США Джо Байден заснув на пресконференції з прем’єр-міністром Ізраїлю Нафталі Беннетом.

Раніше в мережу потрапило відео, на якому президент США Джо Байден проходить повз доріжку до Білого дому, на яку вказує сек'юриті, та виходить на газон.

Нагадаємо,Байден обмовився під час свого виступу в штаті Пенсільванія, переплутавши колишнього главу держави Барака Обаму з іншим американським лідером Дональдом Трампом. Після непорозуміння президент вибачився, описавши подію як «обмовка за Фрейдом».

Під час президентських перегонів 2020 року чинний президент Дональд Трамп називав свого 77-річного суперника «сонним Джо» за звичку засинати під час телевізійних інтервʼю.

Як повідомлялося, президент США Джо Байден та український лідер Володимир Зеленський проведуть зустріч у Вашингтоні 31 серпня. Вдруге їх зустріч не переноситимуть.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: