На Брянщині впав безпілотник: губернатор знайшов причетних

На Брянщині впав безпілотник: губернатор знайшов причетних
Росія традиційно каже про знищення українського безпілотника
фото: Defense Express

Російська влада заявила про чергову атаку українського дрона

Пізно ввечері 26 серпня Брянську область РФ нібито атакував безпілотник. Про це заявив губернатор регіону Олександр Богомаз у Telegram.

Він традиційно звинуватив в усьому Україну і сказав, що дрон нібито було знищено над Трубчевським районом силами російської протиповітряної оборони.

За словами губернатора, безпілотник упав у полі, а руйнувань і постраждалих унаслідок цього немає. Оперативні служби працюють на місці.

На Брянщині впав безпілотник: губернатор знайшов причетних фото 1
фото: скриншот

Перед цим він написав, що Збройні сили України нібито обстріляли село Кирилівка у Климовському районі, За його даними, постраждалих унаслідок цього немає, але пошкоджено чотири житлові будинки і частково порушено енергопостачання.

На Брянщині впав безпілотник: губернатор знайшов причетних фото 2
фото: скриншот

Нагадаємо, що вночі 22 серпня, за даними міноборони РФ, під Москвою силами протиповітряної оборони нібито знищено два безпілотники. Ще два дрони засоби радіоелектронної боротьби нібито ліквідували у Брянській області.

Раніше, 16 серпня, у російській Брянській області вкотре заявили про нібито спробу проникнення української диверсійно-розвідувальної групи у Стародубський район. 

Читайте також: Хто влаштував «брянські заворушення». Інтерв’ю з начштабу Російського добровольчого корпусу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: