«Їх використали…» Керівник російського регіону сказав цинічну правду матерям солдатів

«Їх використали…» Керівник російського регіону сказав цинічну правду матерям солдатів
Сергій Цивелєв отримав високу посаду завдяки родинним зв'язкам із російським диктатором?
kremlin.ru

Губернатор Кузбасу, за даними російських ЗМІ, є чоловіком двоюрідної племінниці Путіна

Губернатор Кемеровської області Сергій Цивелєв, який, за даними ЗМІ, одружений із двоюрідною племінницею Володимира Путіна, зустрівся з родичами військових, відправлених в Україну. Не витримавши тиску обурених батьків, чиновник проговорився і заявив, що їхніх дітей використали... Відео зустрічі опублікувало радіо «Свобода».

У свою чергу жінки обурені тим, що їхнім дітям обіцяли навчання з білорусами, а врешті-решт усіх обдурили і тепер до Сибіру повертаються мертві військові.

Керівник регіону пояснив матерям солдатів, що ніхто нічого не коментуватиме до закінчення «спеціальної операції» в Україні. «Можна, звісно, кричати. Але я вважаю, що поки що йде військова операція висновків не можна робити, не можна критикувати», – сказав Цивелєв.

Нагадаємо, ще на початку війни в Україні загинув голова Спеціального загону швидкого реагування (СОБР) у Кемеровській області Костянтин Огій. Про це виданню «Тайга.инфо» розповіли два джерела, близькі до силових структур.

«Потрапили до засідки. Колону **** [розстріляли]. Пацани – Красноярськ і Новокузнецьк… Наших загинуло 42 особи, два відділення СОБРа. Ще невідомо, скільки наших омоновців (загинули)», – розповіло одне із джерел. За його словами, загін спецпідрозділу рухався Україною з боку Білорусі.

Інше джерело «Тайги.инфо» у силових структурах Кузбасу також розповіло, що йдеться про десятки загиблих. Літак із ними очікували ще 28 лютого.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: