Ірландія скасувала візи для українців

Ірландія скасувала візи для українців
Міжнародна коаліція на захист України та миру налічує вже 73 країни. Серед них Ірландія

Уряд Ірландії вражений російським вторгненням в Україну і хоче допомогти

Міністерство юстиції Ірландії оголосило про негайне скасування візового режиму з Україною. Про це повідомили на сайті уряду країни.

«Люди, які розглядають можливість виїзду з України та поїздки до Ірландії, можуть найближчим часом робити без візи, якщо вони вважають поїздку безпечною. У тих, хто подорожує до Ірландії без візи протягом цього періоду, буде 90 днів після прибуття, щоб врегулювати своє становище», йдеться в повідомленні.

Коментуючи цю заяву, міністерка Хелен МакЕнті сказала: «Я вражена російським вторгненням в Україну та невиправданим та неспровокованим нападом на демократичну суверенну державу в Європі. Ми солідарні з Україною та її народом і, працюючи з нашими партнерами в Європейському Союзі, гратимемо свою роль, допомагаючи їм у скрутну хвилину. Тому я негайно скасовую візовий режим між Україною та Ірландією».

Нагадаємо, глава української дипломатії Дмитро Кулеба анонсував нові санкції ЄС проти Росії. Зброя, за його словами, теж на підході.

На зображенні може бути: 1 особа, карта та текст

Кулеба впевнений: світ підтримує Україну: «Міжнародна коаліція на захист України та миру продовжує посилюватися. Вчора до неї входило 58 країн та 6 міжнародних організацій. Станом на зараз вже 73 країни та 9 міжнародних організацій».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: