Експосол Азербайджану порівняв росіян зі свинями

Експосол Азербайджану порівняв росіян зі свинями
МЗС Азербайджану відмовився коментувати образи Ісфандіяра Вагабзаде на адресу російських
Фото: Telegram-канал «Kotsnews»

Експосла образили слова Жириновського про роль Росії в становленні державності Азербайджану

Міністерство закордонних справ Азербайджану відмовилося коментувати поведінку свого колишнього посла Ісфандіяра Вагабзаде, який порівняв росіян зі свинями і образив лідера ЛДПР Володимира Жириновського. Про це пише «Sputnik Азербайджан».

Вагабзаде записав відеозвернення до Жириновського напередодні, 10 серпня. Він пояснив, що його образили слова політика про роль Росії в становленні державності Азербайджану.

«Володя, слухай, жирна свиня, старий осел. Ти смердиш, як свиня. І смердить твоя нація», - сказав експосол.

Він додав, що в радянські часи встиг виконати свій «окупаційний борг» в Афганістані і розповів, як азербайджанці «вмирають з голоду» заради росіян. У відповідь на це Жириновський зажадав порушити проти Вагабзаде кримінальну справу і назвав судження колишнього дипломата середньовічними.

На думку представників відомства, відставний дипломат не висловлює думки жодного з державних органів або країни в цілому, а тому коментувати його слова «було б неправильно».

До слова, на кордоні Азербайджану і Вірменії розмістили російських прикордонників. Зокрема, вони знаходяться в селищі Воскепар Тавушської області Вірменії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: