Демократ Кастро заявив про рішення балотуватися в президенти США

Демократ Кастро заявив про рішення балотуватися в президенти США
Хуліан Кастро виступив на мітингу в рідному місті Сан-Антоніо

Хуліан Кастро є американцем мексиканського походження

Колишній секретар з питань житлового будівництва та містобудування США, представник Демократичної партії Хуліан Кастро офіційно розпочав свою президентську кампанію на вибори 2020-го, повідомляє CNN.

Кастро, який є американцем мексиканського походження, оголосив про це в Сан-Антоніо, його рідному місті та місті, де він обіймав посаду мера п'ять років, додає CBS news.

«Коли моя бабуся потрапила сюди майже 100 років тому, я впевнений, що вона не могла собі уявити, що лише через два покоління один з її онуків буде членом Конгресу Сполучених Штатів, а інший – з вами тут сьогодні сказати такі слова: я – кандидат на пост президента Сполучених Штатів Америки», – сказав Кастро англійською та іспанською.

Він також розкритикував політику чинного президента Дональда Трампа щодо будівництва стіни на кордоні з Мексикою і назавав ситуацію «кризою лідерства».

«Я претендую на посаду президента, оскільки прийшов час для нових лідерів, для нової енергії, для того, щоб гарантувати, що можливості, які були у мене, будуть доступні для всіх американців», - додав Кастро.

Наприкінці грудня 2018 року сенатор від Массачусетсу Елізабет Воррен заявила про намір балотуватися в президенти Сполучених Штатів у 2020 році від Демократичної партії.

Також повідомлялося, що колишній віце-президент США Джо Байден в адміністрації Барака Обами до кінця зими може оголосити можливу участь у виборах президента, які заплановані на 2020 рік.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: