Білоруських силовиків підозрюють у використанні карет швидкої допомоги для пересування містом

Білоруських силовиків підозрюють у використанні карет швидкої допомоги для пересування містом
Білоруську міліцію підозрюють у використанні машин швидкої для стеження за активістами

Білоруська міліція, ймовірно, таємно пересувається по Мінську в каретах швидкої допомоги

Білоруських силовиків запідозрили у використанні карет швидкої допомоги для таємного пересування мінськом, що охоплений протестами. Про це йдеться у Twitter. 

Зазначається, що це дуже серйозне звинувачення: подібне використання порушує Женевську конвенцію і стоїть на межі військового злочину.

Окрім цього, МВС Білорусі повідомило про загиблого в результаті масових протестів у Мінську. Інформація про це опублікована в офіційному Telegram-каналі відомства.

Уточнюється, що чоловік намагався кинути саморобний вибуховий пристрій в силовиків і воно вибухнуло у нього в руках. Він отримав травми несумісні з життям.

Інцидент стався під час спроби ОМОНу зачистити барикади на вулиці Прітицького. На місці події працює оперативно-слідча група.

Нагадаємо, як раніше повідомляв «Главком», на акціях протесту проти президента Білорусі Олександра Лукашенко силовики почали переходити на бік протестувальників. Про це повідомляє Telegram-канал Nexta Live. Канал опублікував кадри, де один з бійців загону ОМОН знімає каску і переходить на бік учасників акції протесту. Натовп скандує «Молодець!».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: