Байден набрав необхідну кількість голосів, щоб балотуватися у президенти

Байден набрав необхідну кількість голосів, щоб балотуватися у президенти
фото з відкритих джерел

Перемога на праймеріз у Джорджії дає Байдену достатньо делегатів для висування на пост президента від Демократичної партії

Президент США Джо Байден  переміг на праймеріз Демократичної партії у штаті Джорджія, що дало йому достатньо голосів, щоб мати право висуватись в президенти від демократів. Про це повідомляє The Hill.

Згідно з прогнозами штабу, який ухвалює рішення, це дає йому достатньо делегатів для висування на пост президента від Демократичної партії і практично гарантує, що він знову зустрінеться з екс-президентом Трампом у листопаді.

У вівторок у Джорджії та Вашингтоні пройшли кампанії протесту проти дій Байдена та його адміністрації у війні між Ізраїлем та ХАМАС.

Організатори у Вашингтоні закликали первинних виборців від Демократичної партії проголосувати за «незареєстрованих», тоді як організатори у Джорджії закликали членів партії залишити свій бюлетень незаповненим.

Раніше rолишній президент США Дональд Трамп викликав чинного господаря Білого дому Джо Байдена на дебати в будь-який час і в будь-якому місці.

Нагадаємо, конкурентка Дональда Трампа за номінацію від Республіканської партії на виборах президента США Ніккі Гейлі офіційно заявила, що завершує свою президентську кампанію.

Таким чином єдиним кандидатом від Республіканської партії, який змагатиметься за посаду президента, залишився колишній очільник Білого дому Дональд Трамп.

Як повідомлялося, у «Супервівторок», 5 березня, президент США Джо Байден та колишній президент Дональд Трамп лідирували на змаганнях від своїх партій.

До слова, президент США Джо Байден у своїй заяві у вівторок, 5 березня, похвалив роботу своєї адміністрації за перший термін перебування на посаді. Водночас він попередив, що другий термін Дональда Трампа на посту президента означатиме повернення до «хаосу, розколу та темряви».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Згадуємо, як починалась історія улюбленого  pr-проєкту Радянського Союзу – американки, яка критикувала «загниваючий Захід»
Анджела Девіс – 80. Історія американської лесбійки, яку полюбив СРСР Жіночий день
У 2023 році було зафіксовано майже 6 млн біженців з України
Як змінювалася кількість біженців у світі за останні три десятиліття: інфографіка
Pаніше видання Рolitico повідомляло, що деякі країни Євросоюзу не підтримують призначення прем'єр-міністра Естонії Каї Каллас на посаду верховного представника ЄС з питань закордонних справ і політики безпеки
Прем'єрка Естонії дотепно відреагувала на новину про те, що вона «їсть росіян на сніданок»
Глава держави також повідомив, що провів сьогодні нараду щодо європейського напряму – наших відносин із Євросоюзом, щодо завдань на цей рік
Москва готує гонку озброєнь і нові хвилі дестабілізації: Зеленський звернувся до ЄС
Наразі фінансова потреба на відбудову України становить майже 486 млрд дол.
Прем'єр повідомив, яка сума від конфіскованих активів РФ була спрямована на відбудову
Велика Британія, Фінляндія та інші країни НАТО пообіцяли надати Україні снарядів протягом цього року
Снаряди з ЄС дадуть змогу Україні планувати контрнаступ до літа – Euractiv
Президент провів оперативну нараду з місцевими керівниками, щоб всі постраждалі, які втратили житло від російських ударів, втратили документи, отримали необхідну допомогу
Зеленський розповів деталі зустрічі з прем'єр-міністром Греції
В російському Орлі відбулося падіння БПЛА
Атака дронів на РФ, заява Байдена щодо допомоги Україні: головне за ніч
Балтійські міністри похвалили Францію за «нестандартне мислення»
Франція створює альянс країн, готових відправити свої війська в Україну
Дата публікації новини: