«АвтоВАЗ» відправив на Кубу 320 автомобілів Lada

«АвтоВАЗ» відправив на Кубу 320 автомобілів Lada

«АвтоВАЗ» хоче зробити Lada експортною маркою

Російський концерн «АвтоВАЗ» поставив на Кубу 320 автомобілів Lada Vesta. Це перша партія російських автомобілів, відправлена на Кубу за останні 12 років, повідомляє в суботу, 16 грудня, агентство dpa. За інформацією виробника, машини будуть використовувати в сфері туризму і в якості таксі.

Михайло Рябов, гендиректор Іжевського автозаводу, що входить в компанію «АвтоВАЗ», заявив, що нинішня поставка автомобілів Lada Vesta стане тільки першим кроком. «Я думаю, що вони (автомобілі - ред.) себе дуже добре зарекомендували, тим більше у нас хороші традиції завжди були з Кубою: там, самі знаєте, досить багато наших старих автомобілів ще їздять, в класичному компонуванні», - розповів високопоставлений менеджер агентству «Інтерфакс».

Президент компанії «АвтоВАЗ» Ніколя Мор ще на початку 2017 року розповів агентству dpa, що хотів би знову зробити Lada експортною маркою. В якості основної мети називалися колишні радянські республіки, наприклад, регіон Центральної Азії. «Пізніше ми хочемо розширити поставки на Близький Схід, в Африку і Латинську Америку», - заявив Мор.

Куба відома серед туристів, в тому числі, завдяки великій кількості американських раритетних автомобілів. Однак експерти вважають, що через поступове відкриття ринку олдтаймери найближчим часом зникнуть з кубинських вулиць.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: