Аеропорт Пальма-де-Майорки призупинив роботу через масову втечу пасажирів

Аеропорт Пальма-де-Майорки призупинив роботу через масову втечу пасажирів
Після приземлення близько 20 пасажирів вибігли з літака та розбіглися у різні боки
фото ілюстраційне

Поліція затримала 11 пасажирів і розшукує ще десяток, які втекли після зупинки марокканського рейсу через помилкову невідкладну медичну допомогу

Летовище Пальма-де-Майорки на Балеарських островах призупинило роботу через інцидент з пасажирами марокканського літака. Про це пише El Pais.

Близько 20:30 вечора п'ятниці 5 листопада літак авіакомпанії Air Arabia, що прямував з Касабланки до Стамбулу, попросив екстреного приземлення на летовищі Пальма-де-Майорки через, нібито, невідкладну ситуацію з пасажиром, який потребує термінової медичної допомоги.

Після приземлення, коли двері літака відкрили для евакуації хворого, близько 20 пасажирів вибігли з літака та розбіглися у різні боки, створивши аварійну обстановку для інших літаків, що готувалися до зльоту в цей момент.

З міркувань безпеки роботу летовища було тимчасово призупинено, рейси затримувались. Летовище відновило роботу після 23:30.

До слова, літак Ан-12 білоруської авіакомпанії «Гродно» розбився вдень 3 листопада біля села Пивоваріха за 7 кілометрів від Іркутська. На борту літака перебували двоє українців, троє громадян Білорусії та двоє росіян. Усі вони загинули.

Увечері був виявлений бортовий самописець літака, що розбився. Він сильно пошкоджений через пожежу.

Раніше повідомлялося, що МЗС підтвердив смерть двох українців в авіакатастрофі у РФ, українське консульство в Новосибірську з’ясовує обставини катастрофи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: