Зеленський попросив Папу Римського допомоги зі звільненням полонених українців

 Зеленський попросив Папу Римського допомоги зі звільненням полонених українців
Через два місяця після «Норманді» в Парижі попросив Папу Римського допомогти зі звільненням українців, полонених на Донбасі, в Криму та в Росії, - Зеленський

Папа Римський робить усе можливе для досягнення миру та гармонії в усьому світі, - президент

Президент Володимир Зеленський під час зустрічі з Папою Римським Франциском попросив допомогти зі звільненням українців, полонених на Донбасі, в Криму та в Росії. Про це йдеться на сторінці Зеленського у Twitter.

За словами Зеленського, понтифік робить усе можливе для досягнення миру та гармонії в усьому світі.

«Папа Римський робить усе можливе для досягнення миру та гармонії в усьому світі. Через два місяці після «Норманді» в Парижі я просив допомогти зі звільненням українців, полонених на Донбасі, в Криму та в Росії. Натхненний нашою розмовою про мир в Україні», - написав президент.

Як повідомлялося, Зеленський розпочав офіційний візит до Ватикану.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський на зустрічі з прем'єром Італії Джузеппе Конте попросив закрити офіси самопроголошених республік Донбасу, а також підняв питання колишнього нацгвардійця Віталія Марківа.

Крім того, Володимир Зеленський обговорив з президентом Італії Серджіо Маттарелла питання інтеграції України до НАТО та ЄС. Лідери двох країн також обговорили розвиток політичного діалогу, перспективи торговельно-економічного та інвестиційного співробітництва, підтримку Італією процесу реформ в Україні.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: