Маск прокоментував перегони Tesla і Porsche

Маск прокоментував перегони Tesla і Porsche
Більшість користувачів соцмережі під постом Маска і під оригінальним відео Top Gear також піддала критиці поведінку ведучих

Маск розкритикував результати перегонів електромобілів

Голова компанії Tesla Ілон Маск розкритикував результати перегонів  електромобілів Tesla Model S і Porsche Taycan Turbo S, що провели ведучі шоу Top Gear.

Про це сам бізнесмен написав в Twitter.

Більшість користувачів соцмережі під постом Маска і під оригінальним відео Top Gear також піддала критиці поведінку ведучих.

Після того, як у мережі з'явилося відео перегонів між Tesla та Porsche, яке влаштували у Top Gear, експерт YouTube-каналу Drag Times Брукс Вейсблат, що спеціалізується на драг-рейсингу (гоночне змагання на дистанцію у 402 метри), звинуватив ведучих в обмані. За його словами, під час заїзду електрокар Tesla демонстрував результати, які істотно відрізнялися від його характеристик.

Також він звернув увагу на те, що підсумкові дані за результатами заїзду були скопійовані з іншого відео, у якому Tesla Model S змагалася з Mercedes AMG E63S. Експерт зазначив, що ведучі Top Gear перед перегонами не перевели Model S у спеціальний гоночний режим.

На висновки експерта Drag Times відреагував сам Ілон Маск, приєднавшись до полеміки у Twitter. Глава Tesla підтвердив коректність претензій Брукса Вейсблата і також звинуватив Top Gear у помилці.

При цьому Маск додав, що найближчим часом вийде оновлення програмного забезпечення Model S, що додасть електрокару ще 50 кінських сил (36,8 кВт). «Завдяки цьому він з легкістю обійде Porsche Taycan у перегонах на 0-60 миль на годину і на чверть милі», - зазначив Маск.

У коментарях до повідомлення Маска і під відео Top Gear і Drag Times коментатори здебільшого підтримали Tesla. Багато хто зазначив, що шоу було більше схоже на рекламу Porsche, а ведучих звинуватили в упередженому ставленні до Tesla і відкритому підтасовуванні фактів на користь електрокара від німецького виробника.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, як в США компанія Fisker показала перші фотографії нового електричного кросовера під назвою Ocean з вбудованими сонячними панелями і «вегетаріанським» салоном.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: