Кремлівське ТБ напередодні анонсувало удар по Польщі (відео)

 Кремлівське ТБ напередодні анонсувало удар по Польщі (відео)
Соловйов 14 листопада анонсувало удар по Польщі
фото із відкритих джерел

Соловйов погрожував можливим ракетним обстрілом аеропорту Польщі в ефірі пропагандистського телебачення

Російський пропагандист Володимир Соловйов ввечері, 14 листопада, анонсував ракетні удари по Польщі. Відповідне відео із кремлівського телебачення опублікував нардеп Олексій Гончаренко.

Він зауважив, що путінський пропагандист тільки ввечері говорив про удари по Польщі, а вже наступного дня на польській територій впала рашистська ракета.

Під час ефіру Соловйов розкидався погрозами про ракетний обстріл аеропорту Польщі, якщо США і надалі поставлятиму Україні зброю.

Нагадаємо, в другій половині дня, 15 листопада, Росія завдала масованого ракетного удару по території України, ракети впали неподалік від кордону з Польщею. Згодом кореспондент Radio Zet неофіційно повідомив, що в селі Пшеводув поблизу українського кордону впали дві ракети і влучили в зерносушарки. Повідомляється навіть про загибель двох людей. На місце події прибули представники поліції, прокуратури і війська. 

Одразу після інциденту прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький терміново скликав Комітет Ради міністрів з питань національної безпеки і оборони.

Зауважимо, що американська розвідка підтверджує, що російські ракети у вівторок перетинали повітряний простір Польщі, яка є членом НАТО.

Також міністр оборони Чехії Яна Чернохова вважає, що повідомлення про падіння ракети на Польщу доведеними.

Президент Польщі Анджей Дуда у середу, 16 листопада, збере засідання Ради національної безпеки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: