ЗМІ оприлюднили відео з двійниками лідера КНДР Кім Чен Ина

ЗМІ оприлюднили відео з двійниками лідера КНДР Кім Чен Ина

Недавня поява лідера КНДР на публіці не спростовує інформацію про його хворобу або смерть?

Британське видання Daily Mirror опублікувало відео, на якому до кадру потрапили двійникіи лідера Північної Кореї Кім Чен Ина.

За даними видання, відео було зняте під час випробувань північнокорейської міжконтинентальної балістичної ракети Хвасон-14 в липні 2017 року. На них видно кілька людей, які одягнені в такий ж одяг, в якому часто з'являється на публіці і сам Кім Чен Ин. Стверджується, що в один з моментів північнокорейський лідер розмовляє з одним зі своїх двійників.

Варто зазначити, як стверджують журналісти Daily Mirror, що Кім Чен Ин подорожує зі своїми двійниками, щоб запобігти потенційному замаху на себе. Покладаючись на цей факт, видання припускає, що таким чином недавня поява лідера КНДР на публіці не спростовує інформацію про його хворобу або смерть.

Нагадаємо, в середині квітня лідер Північної Кореї пропустив святкування дня народження свого діда, засновника КНДР Кім Ір Сена. Через його відсутність почали з'являтися чутки про можливу смерть або хворобу диктатора. Проте 2 травня Кім Чен Ин після довгої відсутності знову з'явився на публіці, він урочисто відкрив завод з виробництва добрив.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: