Користувачі розкритикували новий ноутбук від Apple: «хто це спроєктував?»

Користувачі розкритикували новий ноутбук від Apple: «хто це спроєктував?»
У користувачів з'явилися питання до MacBook Pro
Фото: Apple

Виріз у верхній частині екрану MacBook Pro викликав хвилю критики з боку користувачів

У жовтні Apple презентувала новий MacBook Pro – преміальний ноутбук компанії. А одразу його почали критикувати. А саме виріз у верхній частині екрану.

Користувач Twitter Квінн Нельсон опублікував кілька відео, у яких показав неприємну особливість вирізу в його MacBook Pro. Річ у тім, що він перекриває собою частину інтерфейсу, не дозволяючи побачити під собою елементи меню. Операційна система просто ігнорує відсутність у цьому місці екрану.

Єдиний спосіб бачити необхідні елементи верхнього меню – сортувати їх вручну із затиснутою клавішею cmd після кожного перезапуску MacBook. Крім того, виріз і стрічка меню навіть не збігаються по висоті, створюючи дисбаланс в інтерфейсі.

«Хто це спроєктував?», – запитує автор у своєму Twitter.

На презентації Apple стверджувала, що виріз не буде заважати роботі у жодних сценаріях, оскільки в macOS ця особливість вже передбачена і на її місці немає і не буде ніяких елементів системи. Очевидно, це не так.

Компанія поки не прокоментувала цю проблему і не зрозуміло, коли буде її виправляти. Очевидно, що в одному з наступних оновлень розробники на програмному рівні змусять статус-бар враховувати виріз і посувати вправо елементи меню.

Нещодавно в Україні стартували продажі нових смартфонів Apple – iPhone 13. Всі подробиці – за посиланням.

Також нещодавно Apple представила оновлення операційної системи для iPhone та iPad. Серед нововведень – функція SharePlay, яка позиціонується як «абсолютно новий спосіб ділитися з усіма учасниками виклику FaceTime контентом з Apple TV, музики та інших підтримуваних додатків з App Store».

За допомогою цієї опції користувачі, які беруть участь у виклику FaceTime, можуть спільно переглядати контент, слухати й читати, дивитися фото та відео, гортати вебсторінки та допомагати одне одному у виконанні завдань.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: