Серена Вільямс заспівала оголеною заради боротьби з раком грудей (відео)

Серена Вільямс заспівала оголеною заради боротьби з раком грудей (відео)

Відома тенісистка долучилася до соціальної кампанії

Знаменита американська тенісистка Серена Вільямс спробувала себе в ролі співачки, виконавши топлес хіт австралійської рок-групи Divinyls «I Touch Myself» (Я торкаюся себе).

Таким чином 37-річна спортсменка взяла участь у соціальній кампанії з підвищення обізнаності про рак молочної залози, покликаної нагадати жінкам про необхідність не тільки регулярно проходити відповідне медобстеження, але і шукати у себе симптоми самостійно.

Спортсменка постала у кадрі голою та виконувала пісню, прикриваючи власні груди руками.

«Незважаючи на те, що відео порушило мою зону комфорту, я хотіла це зробити, тому що це стосується жінок всіх кольорів шкіри у всьому світі. Виявлення раку на ранній стадії рятує багато життів. Я просто хочу про це нагадати», - прокоментувала Вільямс свій ролик в Instagram.

Серена не вперше виходить із зони комфорту та знімається оголеною для різних проектів.

Відео також є частиною проекту I Touch Myself в пам'ять про знамениту рок-зірку, вокалістку Divinyls Кристину Ампфлетт, яка у 2013 році у віці 53 років померла від раку молочної залози.

Нагадаємо, що Серена Вільямс вирішила достроково завершити нинішній тенісний сезон, у якому вона здобула 18 перемог і зазнала шість поразок.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: