«Я зателефоную Савлохову». Як майбутній міністр Гутцайт із борцем Грицаєм спілкувався (відео)

«Я зателефоную Савлохову». Як майбутній міністр Гутцайт із борцем Грицаєм спілкувався (відео)
Богдан Грицай відстоював українські інтереси задовго до історії з Усиком
Фото - Фейсбук Богдана Грицая

Богдан Грицай звинуватив міністра в потуранні рейдерам

Борець вільного стилю Богдан Грицай, який не так давно викликав на бій без правил через антиукраїнську позицію боксера Олександра Усика, звинуватив у відстоюванні інтересів рейдерів нинішнього міністра молоді і спорту Вадима Гутцайта.

Грицай на власному Youtube-каналі оприлюднив нове відео, у якому знову зачепив Олександра Усика. Але основну увагу приділив не боксерові, а саме панові Гутцайту. До такого кроку Богдана спонукали ті, хто каже, мовляв, де борець зі своїми патріотичними заявами був раніше.

Грицай підкреслив, що завжди протистояв антиукраїнським проявам. Як зокрема й на відео дворічної давнини, фрагмент з якого був поміщений у новому записі. На ньому, за твердженням Богдана, спортовці і викладацький склад Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного у Києві відстоюють заклад від рейдерського захоплення. На боці рейдерів, якщо вірити борцеві, тоді виступав зокрема директор Департаменту молоді та спорту Київської міської державної адміністрації Гутцайт.

На записі Вадим Маркович запитує у Грицая, хто він. Отримавши відповідь, що борець збірної України, Гутцайт відповів: «А, чинний спортсмен і вже викладач? Я зателефоную Руслану Сослановичу». Руслан Сосланович – Руслан Савлохов, тодішній тренер збірної України з вільної боротьби.

Грицай стверджує, що отримавши звістку, що Гутцайт отримав прохідне місце в списку «Слуги народу» напередодні парламентських виборів-2019, він був одним із перших, хто звертався до президента Зеленського про неприпустимість появи таких людей у парламенті. Причиною такого заперечення, за Богдановими словами, є не лише історія з рейдерським захопленням, а й епопея зі звинуваченнями в плагіаті під час конкурсу на заміщення вакантної посади на посаду директора Департаменту молоді і спорту КМДА, а також – бізнесова діяльність у Російській Федерації. Правда, сам Вадим Гутцайт запевняв в інтерв’ю «Главкому», що припинив співпрацю з російськими бізнес-партнерами в 2014 році, тобто з початком війни на Сході нашої держави.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: