Від коронавірусу помер один із найдосвідченіших фанатів тернопільської «Ниви» (фото)

Від коронавірусу помер один із найдосвідченіших фанатів тернопільської «Ниви» (фото)
Роман Топорницький свій останній виїзд здійснив 28 серпня
Світлина із соцмереж

Романові Топорницькому було 37 років

В одній з тернопільських лікарень після тривалої боротьби за життя у наслідок коронавірусної пневмонії помер 35-річний Роман Топорницький, один із найдавніших і найвідданіших фанатів місцевого футбольного клубу «Нива».

Роман потрапив у лікарню після ускладнень у наслідок зараження коронавірусною інфекцією близько трьох тижнів тому. Коли лікарі виявили, що форма захворювання надто складна, друзі чоловіка оголосили збір коштів. На лікування було необхідно близько 60-ти тисяч гривень.

Цікаво, що за два дні до смерті Топорницький на власній сторінці у «Фейсбуку» написав: «Мені вже легше! Прошу припинити збір коштів. Поки дякую всім за поміч».

Проте наступного дня Романові стало зле, впродовж доби він знаходився у комі. Сьогодні, 19 вересня його не стало.

topornytskyi0Мабуть, останнє прижиттєве фото Романа, за лічені дні до смерті

«Роман стояв біля витоків нашого фанатського руху і «катав» за команду більше десяти років. Виїзд у Бурштин на матч Кубка України проти «Карпат» із Галича – прим.) став для нього 56-м і останнім. Спи спокійно, друже!», - написали друзі на пабліку Ultras Nyva Ternopil.

2020_karpaty_halych-nyvaТернопільські фанати під час останнього Романового виїзду в Бурштин

Наразі в іншій лікарні Тернополі у важкому стані в наслідок ураження коронавірусоною інфекцією знаходиться мама Романа. Брат і батько чоловіка – на самоізоляції у власній квартирі. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: