Велика перемога Усика. Як відреагували політики та соцмережі (фото)

Велика перемога Усика. Як відреагували політики та соцмережі (фото)
Усик присвятив свою перемогу Україні й всім захисникам
фото з відкритих джерел

Поєдинок проходив у Саудівській Аравії. Бій тривав  12 раундів і завершився перемогою українського боксера

В ніч на 21 серпня відбувся бій між володарем поясів WBO, WBA, IBF і IBO у надважкій вазі Олександром Усиком і британцем Ентоні Джошуа.

Поєдинок проходив у Саудівській Аравії. Бій тривав  12 раундів і завершився перемогою українського боксера. 

«Я присвячую свою перемогу Україні, всім, хто боронить зараз Україну, моїй команді та кожному українцю…», – сказав Олександр Усик.

«Важка, але така важлива і потрібна перемога Олександра Усика! Захист титулу чемпіона світу – символ того, що всі, хто козацького роду, свого не віддадуть, будуть битися за це і неодмінно переможуть!», – відреагував на перемогу Олександра Усика президент України Володимир Зеленський. 

«Українці найсильніші! Наш непереможний козак вкотре це довів. Дякую Олександру Усику за чемпіонський бій!», – написав міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт. 

«Дякуємо, Олександр Усик! Україна перемагає і буде перемагати!!! Слава Україні!!», – лаконічно відреагував радник керівника Обласної військової адміністрації Олександр Скічко. 

«Україна перемагає!!! Олександр Усик захищає чемпіонські пояси за версією WBA, WBO, IBF та IBO у бою-реванші з Ентоні Джошуа! Козацький дух і особлива сила «Червоної калини», яку Усик співав напередодні бою, – непереможні! Чемпіоне, вітаю! Чудовий подарунок всій країні до прийдешнього Дня Незалежності! Слава Героям! Слава Збройним силам України, які наближають нашу перемогу на полі бою! Слава Україні!», – написав президент УАФ Андрій Павелко. 

«Друзі! Слава Україні! Слава її героям! Людям, які прославляють Україну. Ми продовжуємо доводити, що можемо перемагати – і в спорті, і на полі бою. І перемагаємо! Дякую Олександру Усику за перемогу в такому складному поєдинку! Дякую Ентоні Джошуа за гідність справжнього спортсмена. Україна – сильна держава. Ми переможемо і російських варварів! Слава вільній і гідній Україні!», – відреагував мер Києва Володимир Кличко. 

Нагадаємо, на фінальному зважуванні перед боєм із Джошуа Усик вразив своїм образом.

Також українець в образі козака раптово заспівав популярну пісню на пресконференції перед реваншем із колишнім чемпіоном світу Ентоні Джошуа. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: