Усик: Мені подобається Лукашенко. Бо він мужик з великими, сталевими яйцями

Усик: Мені подобається Лукашенко. Бо він мужик з великими, сталевими яйцями
Олександр Усик так захопився, що навіть показав чесноти президента Білорусі жестами
Скрін-шот

Екс-депутатка Олена Бондаренко в останню мить зупинила боксера, щоб він бува не похвалив Путіна

Боксер Олександр Усик в інтерв’ю екс-регіоналці Олені Бондаренко в її YouTube-проекті «Ехо з Бондаренко» висловив захоплення президентом Білорусі Олександром Лукашенком. Перед тим він сказав, що мав великі сподівання на Володимира Зеленського. Мовляв, прийшла нова людина.

«Але що він може сам зробити?» - задався питанням Усик, після чого Бондаренко його виправила: «Чому ж, він прийшов з великою фракцією в парламенті».

«У жодному разі не захищаю жодного президента, вони самі туди пірнають, - виправився боксер. – Взагалі, знаєте, хто мені зі всіх президентів подобається? Зі всіх, які є? Лукашенко».  

«Зараз вас як звинуватять: «Боже, він обрав диктатора!», - почала щуритися і водити двома пальцями біля очей Бондаренко.

lenaОлена Бондаренко уявила, як Усика звинувачуватимуть, що він підтримав диктатора

«Блін, чому звинуватять? Я ж правду кажу, - продовжив Усик. - Чому диктатора? Якщо такі правильні рішення робить? З яйцями мужик. Не тому, що він президент якийсь. А тому, що він мужик з яйцями. Великими, сталевими яйцями. Як він приймає рішення, робить!»

«Тому й не буду вас запитувати, як ви ставитеся до Путіна. Вам ще кар’єру продовжувати», - вчасно зупинила боксера Бондаренко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: