«Усе позаду і тепер просто буду жити»: дружина українського футболіста слідом за сином здолала рак

«Усе позаду і тепер просто буду жити»: дружина українського футболіста слідом за сином здолала рак
Тепер родина Бочкурів знову зможе жити повноцінним життям
«Фейсбук» Віри Бочкур

Після закінчення лікування Віра Бочкур поділилася тим, що пережила за час хвороби

Дружина оборонця «Прикарпаття» з Івано-Франківська Романа Бочкура Віра здолала рак. Про це жінка написала у властивій собі емоційній манері на власній сторінці у «Фейсбуку».

Наприкінці березня «Главком» вже розповідав, що трохи раніше за маму з онкологічною хворобою впорався п'ятимісячний син Віри й Романа Максимчик.  

«Очікувала, коли зможу написати цей радісний пост, про те, що я закінчила лікування! Пройшла завершальну і фінальну хімію. Все погане залишилося позаду! З Божою допомогою я зробила це!

Не важливо як було важко, боляче і скільки всього було перенесено і пережито морально і фізично. Принципово те, що цей період був важливий, інакше Господь не послав би нам такого випробування!

Нелегко давався кожен крок лікування, був і страх, і сльози. Але я завжди вірила, що Бог зі мною, і Він був поруч зі мною в найскладніші хвилини. Я так вдячна Богу за кожен день, за кожну хвилину мого життя.

Чому ми починаємо цінувати наше життя, коли стоїмо на краю? Я завжди вірила в Бога, але не завжди помічала який Він благий, не завжди знаходила час дякувати за життя, або просто поговорити з Ним. Бог дав мені шанс жити по-іншому, з вдячністю і цінувати, те, що у мене є!

Дякую вам, друзі, за ваші молитви і підтримку. Господь послав так багато хороших людей у моє життя. Це цунамі підтримки, молитов, добрих сердець до мене.

Хочу сказати дякую моїм лікарям, які вчасно мене прооперували і весь цей час допомагали мені проходити правильне лікування.

Я щаслива, що просто живу, люблю і є коханою. У мене наймужніший і найпрекрасніший син і люблячий чоловік! З такими чоловіками не страшно жити і хворіти. Дякую моїм найближчим, що ви були поруч зі мною і завжди для мене знаходили час, потрібні слова і підтримку!

Тепер все позаду і я просто буду жити. Давайте цінувати життя, жити тут і зараз. Обіймаю вас», - написала Віра Бочкур.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: