Ексчемпіон світу з боксу загримів до в’язниці через неповагу до суду

Ексчемпіон світу з боксу загримів до в’язниці через неповагу до суду
Едрієн Бронер поплатився за хитрість
Світлина - Ringtv

Едрієн Бронер у наступному бою може зустрітися з українцем Редкачем

Колишнього чемпіона світу в чотирьох вагових категоріях Едрієна Бронера посадили до в'язниці за проявлену неповагу до суду.

Як повідомляє видання Mirror, у 2018 році його визнали винним у справі про сексуальне насильство, в результаті чого боксер мав виплатити потерпілій 830 тисяч доларів. Бронер кілька разів не встигав зробити це у встановлений суддею час, а в минулому місяці заявив, що не може собі цього дозволити, оскільки у нього є всього 13 доларів.

Після цього Едрієн опублікував на своїй сторінці в Instagram світлину, на якій перед боксером лежить купа грошей.

broner-instagramБронер похизувався на свою голову

Це не сподобалося судді, яка відправила його за ґрати, поки він не надасть адвокату потерпілої правдиву інформацію про своє фінансове становище. Сам Бронер заявив, що у нього самого немає грошей, зате є заможні друзі, завжди готові прийти на допомогу.

Відзначимо, що Едрієн може стати наступним суперником українського боксера Івана Редкача, який кинув американцеві виклик влітку 2020 року. На власній сторінці в соціальній мережі наш співвітчизник опублікував відео, на якому б'є грушу із зображенням Бронера, і заявив, що готовий поставити 25 тисяч доларів на те, що нокаутує його в перших шести-семи раундах їхнього поєдинку.

Едрієн жорстко відповів на парі, запропоноване Редкачем, образивши українця. «У своєму наступному бою я нокаутую цю ні**ерську су*у. О Боже, ви знаєте, що я без поняття, як його звуть», – написав Бронер.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: