Український бодібілдер здобув історичну перемогу в Бразилії

Український бодібілдер здобув історичну перемогу в Бразилії
Олег Кривий стане першим українцем на Mr. Olimpia, починаючи з 2000 року
Фото з соцмереж

Олег Кривий здобув право виступати на Mr. Olimpia

Бодібілдер з Тернополя Олег Кривий виграв престижний професійний турнір у Бризилії.

«Дійсно неймовірний ріст спортивної майстерності у нашого земляка Олега Кривого, - написав на власній сторінці у «Фейсбуку» колишній бодібілдер, а нині начальник управління фізичної культури і спорту Тернопільської облдержадміністрації Віктор Мацикур. - На моїх очах він виріс від перших любительських турнірів WABBA та NABBA в Україні, до топ-спортсмена серед професіоналів у IFBB, затративши відносно небагато часу, а значить дуже грамотно розвиваючи свій потенціал.

Черговий професійний турнір у Бразилії - знову перемога і кваліфікація для участі у найпрестижнішому турнірі в світі бодібілдінгу Mr. Olimpia в категорії до 212 фунтів.

Примітно, що за 30 років історії бодібілдінгу в Україні на сцену Олімпії виходили тільки два українці - Валентина Чепіга (харків'янка, у 2000 році перемогла на Miss Olimpia) та Олег Жур (одесит, посів 13 місце на Mr. Olimpia в 2000 році).

Вітаю Олега та загалом українських атлетів, що підтримують, тренуються разом та вболівають за Олега, пишаюсь, що він наш земляк!»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: