Українські спортивні гімнасти здобули три нагороди на етапі Кубка світу

Українські спортивні гімнасти здобули три нагороди на етапі Кубка світу
Ілля Ковтун виграв вправи на паралельних брусах
колаж: Base of Ukrainian sports

Ковтун, Чепурний та Верняєв здобули для України медалі у Каїрі

Три нагороди здобули українські гімнасти на першому етапі Кубка світу у єгипетському Каїрі. Про це інформує Base of Ukrainian sports.

Перші два місця розділили українські спортсмени на паралельних брусах. Переміг тут з сумою 15,600 бала Ілля Ковтун. Другим став інший українець та олімпійський чемпіон Олег Верняєв (15,233). «Бронзу» здобув  представник Колумбії.

Ще одне «срібло» здобув Назар Чепурний у опорному стрибку з сумою 14,899 бала.

Варто зазначити, що спочатку українець здобув найвищий бал за виконання вправи. Втім, після протесту вірменина Артура Давтяна, саме він вийшов на першу позицію. Назар Чепурний у підсумку залишився другим.

Нагадаємо, що у жовтні минулого року чоловіча команда України зі спортивної гімнастики відібралась на Олімпіаду-2024 в Парижі. Це означає, що Україна буде представлена на Олімпійських Іграх повною квотою у п'ять гімнастів та виступатиме у командних та індивідуальних змаганнях.

За Україну у команді на Чемпіонаті світу змагалися Ілля Ковтун, Олег Верняєв, Назар Чепурний, Радомир Стельмах, Ігор Радівілов. Пантелій Колодій був запасним. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: