Українські легкоатлети здобули вже дев'ять нагород на першості Європи серед спортсменів з порушеннями розвитку

Українські легкоатлети здобули вже дев'ять нагород на першості Європи серед спортсменів з порушеннями розвитку

І тільки одна з них виявилася не золотою

Вісім золотих та одну срібну нагороду вибороли українські паралімпійці у перші два дні чемпіонату Європи з легкої атлетики серед спортсменів з порушеннями розумового та фізичного розвитку.

Турнір проходить 14-22 липня 2018 року у Парижі, Франція, інформує прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України.

Цей чемпіонат проводиться у межах І Європейських ігор, у ньому беруть участь 23 країни-учасниці, у тому числі команда України у складі 12-ти спортсменів.

У понеділок, 16 липня, розпочав медальний залік України на цьому чемпіонаті Європи Максим Коваль, виборовши срібну нагороду у штовханні ядра.

А вже згодом спортсмени України вибороли три золоті медалі: Анастасія Мисник – у штовханні ядра; Дмитро Прудніков – у потрійному стрибку, Василь Біленко – у бігові на дистанції 400 м з бар’єрами.

У вівторок українці отримали п’ять золотих медалей: Ірина Кандиба – у бігові на дистанції 5000 м, Павло Волуйкевич – у бігові на дистанції 1500 м, Максим Коваль – у метанні диску, Світлана Півень – у метанні диску, Людмила Даниліна – у бігові на дистанції 800 м.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: