Українські каратисти везуть три бронзи з Роттердаму

Українські каратисти везуть три бронзи з Роттердаму
Збірна України з карате

Українські каратисти традиційно змагалися в Роттердамі в категорії куміте

16-18 березня в Роттердамі пройшов третій турнір серії Karate 1 Premier League, яку проводить Всесвітня федерація карате (WKF).

Збірна України знову виступила результативно, здобувши три бронзові нагороди – відзначилися Анжеліка Терлюга, Аніта Серьогіна та Галина Мельник. Ще троє наших бійців зупинились за крок до нагороди, посівши п’яті місця.

В турнірах Прем'єр-ліги можуть брати участь спортсмени, які входять до топ-100 рейтингу WKF. Участь в них важлива для здобуття рейтингових очок, що має велике значення для потрапляння на Олімпіаду 2020 в Токіо.

Нагадаємо, що на з першого етапу Прем'єр-ліги в Парижі українці привезли дві бронзові медалі (Стас Горуна та Анжеліка Терлюга), а з другого етапу в Дубаї – одне срібло (Галина Мельник) та дві бронзи (Стас Горуна та Валерій Чоботар).

Українські каратисти традиційно змагалися в Роттердамі в категорії куміте (сутички), за виключенням Анни Крещенко, єдиної представниці України в категорії ката (комплекс вправ).

В перші два змагальні дні українці здобули шість бронзових фіналів – по три в п’ятницю та суботу. А в неділю наші спортсмени реалізували половину медальних шансів.

Стабільна результативність кращих каратистів України є ознакою класу та запорукою того, що наші надії на потрапляння українців до олімпійського турніру в Токіо-2020 є цілком реалістичними.

Наступний етап Прем'єр-ліги пройде в Рабаті (Марокко) 6-8 квітня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: