Українська тенісистка потиснула руку росіянці на турнірі Australian Open (відео)

Українська тенісистка потиснула руку росіянці на турнірі Australian Open (відео)
Українка Єлизавета Котляр подала руку російській суперниці Владі Мінчевій
фото: скриншот відео

Пропагандистські ЗМІ підхопили інцидент на Відкритому чемпіонаті Австралії 

Українська тенісистка Єлизавета Котляр поступилася російській суперниці Владі Мінчевій у першому раунді юніорського Відкритого чемпіонату Австралії (Australian Open).

Зустріч закінчилася з рахунком 6:2, 6:4 на користь російської тенісистки. Після поразки 16-річна українка підійшла до сітки та потиснула руку росіянці. Пропагандистські ЗМІ вже підхопили інцидент.

«Вони молодці, що так вчинили. Теніс завжди виділявся серед інших видів спорту. Спорт поза політикою – це було доведено», – сказав президент Федерації тенісу Росії Шаміль Тарпіщев у коментарі пропагандистському російському агентству ТАСС.

Нагадаємо, що український тенісист Денис Молчанов несподівано пробився до 1/8 фіналу парного розряду Відкритого чемпіонату Австралії 2024.

Як повідомлялося, сім тенісисток в основі Australian Open є новим рекордом України на австралійському тенісному мейджорі – до цього найбільше спортсменок (шість гравчинь) представляли нашу країну в Мельбурні у 2008 році. Останні учасниці визначилися в Мельбурні в п'ятницю, 12 січня.

Читайте також: Польський шахіст відмовився тиснути руку росіянину на Чемпіонаті світу (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: