Українка Софія Прийма – чемпіонка Європи з крос-триатлону серед молоді

Українка Софія Прийма – чемпіонка Європи з крос-триатлону серед молоді
Софія Прийма

Львів’янка вкотре доводить, що її небезпідставно вважають однією з найсильніших спортсменок планети у цій дисципліні

У межах чемпіонату Європи з неолімпійських видів триатлону на острові Ібіца (Іспанія), збірна України отримала одразу двох чемпіонів Старого Світу.

Посеред тижня Сергій Курочкін не мав собі рівних на континентальній першості з акватлону, а в останній день змагань нагороду найвищої проби здобула також Софія Прийма, інформує офіційний сайт Федерації триатлону України.

У змаганні вікової категорії U-23 українка виявилася на дві голови сильнішою за своїх ровесниць, випередивши срібну призерку більш ніж на п’ять хвилин.

Тотальну перевагу Прийма забезпечила собі за рахунок відмінної роботи на велосегменті. А довести справу до перемоги впродовж бігової дистанції було вже справою техніки.

Відмінні кондиції та пристойний рівень техніко-тактичної підготовки дозволили Софії показати той результат, якого виявилося достатньо не лише для перемоги на молодіжному чемпіонаті Європи, а також і для здобуття бронзової медалі у категорії Elite.

Упродовж фестивалю триатлону на Ібіці Софія Прийма здобула у сумі три нагороди – до золота та бронзи у крос-триатлоні українка додала ще й срібну медаль чемпіонату Європи U-23 з акватлону.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: