Україна здобула першу медаль на Чемпіонаті світу з паралімпійського плавання

Україна здобула першу медаль на Чемпіонаті світу з паралімпійського плавання
Український спортсмен фінішував першим
фото: скріншот із відео

Український плавець виборов «золото» на Чемпіонаті світу з паралімпійського плавання

Український плавець Олексій Вірченко здобув першу для нашої команди нагороду Чемпіонату світу-2022 з паралімпійського плавання.

Вірченко фінішував першим у фінальному запливі батерфляєм на 100 метрів у класі S13. Його результат – 56,90. Другим фінішував спортсмен із Узберистану, третім – плавець із Іспанії.

Олексій Вірченко переміг у запливі батерфляєм на 100 метрів у класі S13 Олексій Вірченко переміг у запливі батерфляєм на 100 метрів у класі S13

Нагадаємо, Українські спортсмени під час другого дня Дефлімпійських ігор у Кашіас-ду-Сул (Бразилії), здобули 16 нагород.

За підсумками другого дня XXIV літніх Дефлімпійських ігор українська збірна здобула 16 медалей – 6 золотих, 1 срібну та 9 бронзових.

Зокрема, золоті медалі для України вибороли: Юрій Гайдученко (карате, до 67 кг), Марина Губанова (карате, до 50 кг), Катерина Масло (карате, до 55 кг), Ганна Шостак (дзюдо), Олексій Коломієць (плавання, 50 метрів, брас) та Владислав Кремляков (плавання, 200 метрів, спина).

Також нагадаємо, що Росію та Білорусь повністю відсторонили від виступів на чемпіонаті світу з водних видів спорту, що відбудеться у червні-липні в Угорщині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: