Україна з колом штрафу увійшла до топ-5 на Кубку світу з біатлону

Україна з колом штрафу увійшла до топ-5 на Кубку світу з біатлону
Збірну України підвела стрільба
фото з відкритих джерел

В змішаній естафеті нашу команду підвела погана стрільба

Під акомпанемент дощу стартував останній день дев'ятого етапу Кубка світу в чеському Нове-Мєсто. У змішаній естафеті мав визначитися володар Малого кришталевого глобусу в цій дисципліні. І він отримав власника. З великою перевагою першою фінішувала норвезька команда, за яку бігли лідери особистого заліку Тіріл Екгоф і Йоханнес Бьо.

Українська збірна виставила найсильніший склад і за певних умов він міг поборотися за подіум. Не повезло Дарині Блашко, яка бігла на першому етапі. Спочатку вона ледве не потрапила в завал, викликаний падінням француженки Анаїс Шевальє-Буше, а першому вогневому рубежі припустилася трьох промахів. Естафету передала дев’ятою, тож Юлії Джимі довелося форсувати події. Прискорений темп також вплинув на її влучність. Вона заробила коло штрафу.

Чоловічий етап блискуче провів Артем Прима. Він використав усього один запасний патрон і відправив Дмитра Підручного змагатися за п’яте місце. І наш капітан не підвів. На стійці він відпрацював швидше за американця й привіз команду на квіткову церемонію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: