Триатлетка Кохан відзначила сріблом повернення на міжнародну арену

Триатлетка Кохан відзначила сріблом повернення на міжнародну арену
Олександра Кохан
Фото взяте з сайту ФТУ

В Акабі (Йорданія) українка посіла друге місце на етапі Кубку Азії зі спринту

Після перемоги на турнірі у Слов’янську, Олександра Кохан, яка нещодавно повернулася під прапори збірної України, здобула нагороду міжнародного зразка.

Поки переважна більшість українських збірників змагалися на чемпіонаті Європи з неолімпійських видів триатлону й етапах Кубка світу, житомирянка зробила візит до Йорданії, звідки повертається не з порожніми руками.

Про це повідомляє офіційний сайт триатлону України.

Загалом, на турнірі було представлено четверо українок: Олександра Кохан, Маргарита Крилова, Віра Соснова та Марина Соколова.

Показавши на плаванні та велосегменті приблизно рівний час, група наших співвітчизниць почала розпорошуватися впродовж останнього виду програми.

Відпустивши у солідний відрив майбутнього переможця змагань угорку Жанет Брагмаєр, основна боротьба точилася вже за срібну медаль – і тут рівних не знайшлося вихованці житомирської школи триатлону.

Олександра Кохан пробігла рівномірно та впевнено, тож змогла на сім секунд випередити на фініші Баслу Елсаламоні (Єгипет). В активі Маргарити Крилової четверте місце, Віра Соснова фінішувала на п’ятій позиції, а Марина Соколова – на сьомій.

Олександра Кохан не так давно повернулася у спорт після народження дитини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: