Тайсон Ф’юрі знову декласував Вайлдера - цього разу у соцмережах

Тайсон Ф’юрі знову декласував Вайлдера - цього разу у соцмережах
Ф'юрі у формі
Фото - Instagram

Twitter - новая зброя боксерів

Розгромлений два місяці тому колишній чемпіон світу у важкій вазі американець Діонтей Вайлдер нарешті прийшов у себе й розпочав вербальні баталії зі своїм кривдником у ринзі - новим чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі. Дуже швидко ірландець став домінувати й в Twitter.

«Для мене Ф'юрі - не чемпіон. Він їм не буде, поки ми не проведемо третій бій. Я в цьому спорті дуже довго, люди знають, який я насправді. Люди, які розбираються в боксі, знають, що це в ту ніч це не був Діонтей Вайлдер. Я був як зомбі. До сих пір думаю про це. Не можу повірити в те, що трапилося і намагаюся з'ясувати, як це сталося. Я той, ким є - Діонтей «Бронзовий бомбардувальник» Вайлдер. Чому б мені не хотіти третього бою? Він знає, що це був не я. Я знаю. Це не був реальний Діонтей Вайлдер, щось пішло не так. Але зараз у мене більше вогню. Це фінальна битва», - сказав Вайлдер в подкасті Premier Boxing Champions.

Відмовідь чемпіона не забарилася: «Давай-давай, чувак. Опускайся ще нижче. Сумно дивитися на це. Ти чудово знаєш, що на рингу в той вечір був ти. І я розгромив саме тебе. Ось і вся правда. Тобі б краще сприйняти все як є і рухатися вперед. Це всього лише бій, який ти або виграєш, або програєш. Це всього лише бокс, друже».

Нагадаємо, протистояння двох боксерів мало стати трилогією влітку, але бій було відмінено через спалах пандемії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: