Стало відомо, хто з українських біатлоністів виступить на заокеанських етапах Кубку світу

Стало відомо, хто з українських біатлоністів виступить на заокеанських етапах Кубку світу
Тарас Лесюк
Фото: Юлія Садикова, Андрій Іванов, Tomasz Duszynski, Detlef Eckert, Michel van Balkum

З огляду на щільний графік тренерський штаб жіночої і чоловічої збірних розподілив підопічних на декілька груп

На збірну України в лютому чекає два заокеанські етапи Кубка світу – в канадському Кенморі (4.02-10.02) та американському Солт-Лейк-Сіті (11.02-17.02), та чемпіонат Європи (18.02-24.02), який прийматиме Мінськ (Білорусь).

З огляду на щільний графік тренерський штаб жіночої і чоловічої збірних розподілив підопічних на декілька груп.

Чоловіча збірна України:

Дмитро Підручний залишився на міні-зборі в Антгольц-Антерсельві (Італія). 3 лютого відлітає в Кенмор (Канада), де візьме участь в сьомому етапі Кубку світу. Також виступить на восьмому етапі в американському Солт-Лейк-Сіті.

Артем Прима залишився на міні-зборі в Антгольц-Антерсельві (Італія). 3 лютого відлітає в Кенмор (Канада), де візьме участь в сьомому етапі Кубку світу. Потім поїде на збір до Отепя (Естонія), де готуватиметься до чемпіонату Європи.

Сергій Семенов 3 лютого відлітає в Кенмор (Канада), де візьме участь в сьомому етапі Кубку світу. Після виступу вирушить на збір до Отепя (Естонія), де готуватиметься до чемпіонату Європи.

Тарас Лесюк та Артем Тищенко залишилися на міні-зборі в Антгольц-Антерсельві (Італія). 3 лютого відлітають в Кенмор (Канада), де візьмуть участь в сьомому етапі Кубку світу. Також стартуватимуть на восьмому етапі в американському Солт-Лейк-Сіті.

Руслан Ткаленко, Антон Дудченко та Віталій Труш проходитимуть збір в Антгольц-Антерсельві (Італія), де готуватимуться до чемпіонату Європи.

Жіноча збірна України:

Віта та Валентина Семеренко під керівництвом тренера Григорія Шамрая проходять збір в Отепя (Естонія) у межах підготовки до чемпіонату Європи в Мінську. До Білорусі приїдуть 19 лютого.

Анастасія Меркушина разом з батьком-тренером Олегом Меркушиним залишилася на зборі в Антгольц-Антерсельві (Італія). Готуватиметься до чемпіонату Європи, який відбудеться в Мінську.

Юлія Джима, Олена Підгрушна, Юлія Журавок, Надія Бєлкіна та Яна Бондар представлятимуть збірну України на сьомому етапі Кубку світу в Кенморі (Канада). На цих спортсменок тренерський штаб розраховує і на восьмому етапі в Солт-Лейк-Сіті (США).

Марія Кручова проходить міні-збір у Антгольц-Антерсельві (Італія). 3 лютого разом з чоловічою збірною України відлітає до Кенмору (Канада), де готуватиметься до восьмого етапу Кубку світу в Солт-Лейк-Сіті (США).

Ольга Абрамова після хвороби набирає форму в Чернігові. Надалі вона приєднається до Валі та Валентини Семеренко на зборі в Отепя (Естонія).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: